De 'bacsels' van deze maand zijn afkomstig van Kleefkracht in samenwerking met Tom van der Zandt en van Anja van Dongen van Viltwerk.

In het eerste geval hebben we het over panelen met reproducties van Jeroen Bosch voor educatieve doeleinden en in het tweede geval over decoratieve, geluiddempende panelen voor een architectenkantoor. Bekijk de resultaten hieronder.

Met warme, ambachtelijke groeten,

Het Boschveld Ambachtcentrum.

---
Reproducties van Jeroen Bosch

Reproducties van Jeroen Bosch

In het kader van het Jeroen Boschjaar (2016) hebben Tom van der Zandt en Patrick Kloth (Kleefkracht) deze kopieën gemaakt van het drieluik ‘De Hooiwagen’ en het drieluik ‘Verzoeking van de Heilige Antonius’.

Meer lezen...

---
Workshop vilt - akoestische panelen

Workshop vilt - akoestische panelen

Hoe in een workshop van een dag, met 32 deelnemers, 20 meter zeer decoratieve akoestisch dempende panelen voor op een Eindhovens kantoor werden gerealiseerd.

Meer lezen...

---

Deze nieuwsbrief is verstuurd aan de deelnemers van de vereniging, aan hun relaties en andere belangstellenden die zich hiervoor hebben aangemeld. We hopen je er een plezier mee te doen.

Zijn je gegevens niet correct? Dan kun je zelf je gegevens aanpassen. Wil je de updates niet langer ontvangen? Dan kun je je hier uitschrijven. Voor andere vragen kun je ons een e-mail sturen, gewoon door op beantwoorden (of reply) te klikken.

Heb je deze mail doorgestuurd gekregen en wil je je nu zelf aanmelden om altijd automatisch, direct de updates te ontvangen? Klik dan hier of op de button!