Welkom bij het Boschveld Ambachtcentrum

Sinds januari van dit jaar is het BAC (de vereniging Boschveld Ambachtcentrum) een feit. Sinds juni hoort daar ook een website bij. Op boschveldambachtcentrum.nl kun je niet alleen zien welke deelnemers zich er gehuisvest hebben, maar ook wat zij voor jou kunnen maken!

Bekijk de profielen van alle deelnemers, volg het laatste nieuws, of kijk op het blog naar de ambachtelijk gemaakte projecten die hier, recent door onze deelnemers zijn gemaakt.

Elke twee weken plaatsen we een nieuw product, project of andere prestatie van groot of klein formaat op het blog met informatie en details van de maker zelf.

Als abonnee van deze nieuwsbrief ontvang je daar automatisch elke maand een update van in je inbox. We hopen zo - tenminste eenmaal per maand - een glimp van blijdschap of bewondering op jouw gezicht te mogen toveren met onze 'bacsels'.

Met warme, ambachtelijke groeten,

Het Boschveld Ambachtcentrum.

---

Het eerste project heet www.boschveldambachtcentrum.nl

De lancering van de website is meteen een kennismaking met het eerste project dat door een van de deelnemers is gemaakt, namelijk de site zelf, gemaakt door Shirley van Dijk van Quataal tekstbureau!

Meer lezen...

---

Buigkast van Triplex - Atelier Jan van Hees

Deze kast is precies wat Jan in gedachten had om een keer te maken. Het kwam er pas echt van toen er een klant kwam, die 'precies zoiets' wilde hebben!

Lees hier het volledige artikel Buigkast van Triplex - Atelier Jan van Hees

---

Open Dag Boschveld Ambachtcentrum

De werkgroep is er hard mee bezig: de invulling van de open dag! Onze kunstenaars en ambachtslieden gaan hun deuren voor jou opengooien zodat je een blik binnen kunt werpen en er met je neus bovenop kunt staan als zij werken aan hun ambachtelijke en/of artistieke hoogstandjes en andere objecten.
Demonstraties, workshops en exposities zijn in voorbereiding. Plannen worden gesmeed en op elkaar afgestemd. Houd voor de datum en tijd en het exacte programma de website, facebook of deze nieuwsbrief in de gaten. Wordt vervolgd.

---

Waarom je deze nieuwsbrief hebt ontvangen

Deze nieuwsbrief is verstuurd aan de deelnemers van de vereniging, aan hun relaties en andere belangstellenden die zich hiervoor hebben aangemeld. We hopen je er een plezier mee te doen.

Zijn je gegevens niet correct? Dan kun je zelf je gegevens aanpassen.
Wil je de updates niet langer ontvangen? Dan kun je je hier uitschrijven.

Voor andere vragen kun je ons een e-mail sturen, gewoon door op beantwoorden (of reply) te klikken.

Heb je deze mail doorgestuurd gekregen en wil je je nu zelf aanmelden om altijd automatisch en direct als eerste de updates te ontvangen? Klik dan hier of op de button!