Lederen schorten en placemats

 

Na meerdere jaren een damesschoenenfabriek te hebben gehad ben ik sinds 1 december 2014 gestart met Leer en Meer. Ik ging er toen vanuit dat ik vooral leer, fournituren en ook nog wat leren labels zou kunnen gaan verkopen. Maar de vraag naar lederen producten blijkt veel groter, en aangezien er niet veel productiebedrijven meer zijn kreeg ik allerlei vragen op mijn bord. Haarbanden, gordijnen, (horizontale) lederen lamellen, en lederen rekeninghouders en menukaarten voor horecagelegenheden.

Een tijdje geleden kreeg ik de vraag naar leer voor placemats, en vervolgens de vraag of ik ze ook kon maken. Geen probleem. Graag zelfs. Vervolgens heb ik op eigen risico in meerdere kleuren en leersoorten placemats laten maken, en dat blijkt een gat in de markt te zijn.

Daarnaast zijn lederen schorten al enige tijd een hype. Van Heineken heb ik vorige week een order gekregen voor de levering van Affligem-schorten. De schorten zijn in de losse verkoop verkrijgbaar bij Piet Zoomers en alle kookwinkels. De placemats zijn rechtstreeks verkrijgbaar bij Leer en Meer en bij Eigen-Schap in Den Dungen.

  • Lederen schorten en placemats
  • Lederen schorten en placemats
  • Lederen schorten en placemats