Het eerste project heet www.boschveldambachtcentrum.nl

Elke twee weken ga je hier nieuwe producten, projecten of andere huzarenstukjes vinden, die door onze deelnemers zijn gemaakt. Van interieurprojecten tot theaterkostuums en van sieraden tot websites en al wat er verder nog tussen zit. Het ambachtcentrum levert ambachtelijke werkstukken, en meer. Met de lancering van deze website laten we je dan ook meteen kennismaken met het eerste project dat door een van de deelnemers is gemaakt: deze website!

In overleg met de werkgroep en het bestuur, in samenwerking met Job van Gelder van Monnikenwerk voor de grafische vormgeving, René Alink voor de foto’s, én op basis van de input van alle deelnemers, is deze WordPress website gemaakt door Shirley van Dijk van Quataal tekstbureau.

Wat je verder nog kunt verwachten is in elk geval een nieuwsbrief. Iedereen die elke twee weken getrakteerd wil worden op foto’s, tekst en uitleg over ambachtelijke projecten die in dit bedrijvencentrum zijn gerealiseerd, kan zich aanmelden voor de nieuwsbrief. Of volg het Boschveld Ambachtcentrum op Facebook.