Beste lezers,

In deze nieuwsbrief  stellen we graag bedrijven aan u voor die actief zijn bij het Boschveld Ambachtcentrum. Deze keer de beurt aan: Tom van der Zandt en Verdieping Drie.

Met warme, ambachtelijke groeten,

Het Boschveld Ambachtcentrum.

 

---
Always on the Road... - Verdieping Drie

Always on the Road... - Verdieping Drie

Kostuums ontwerpen voor een film of televisieserie…een tipje van de sluier:
Steeds als mensen een tijdje met mij meelopen of vragen hebben over wat het vak van kostuumontwerper inhoudt, hoor ik op een gegeven moment; “Ik had nooit gedacht dat er zóveel bij komt kijken”…..Naar aanleiding van een zelf verzonnen, willekeurige scène zal ik proberen uit te leggen hoe het werkt:

Meer lezen.

---
Shakerdoosje - Tom van der Zandt

Shakerdoosje - Tom van der Zandt

Een designklassiekertje voor tussendoor

Soms is het goed en leerzaam om even een kleine zijweg in je vak te bewandelen. Op de lijst van dingen die ik nog ooit eens wilde doen, stond het maken van een Shakerdoosje al erg lang.

Meer lezen.

---

Deze nieuwsbrief is verstuurd aan de deelnemers van de vereniging, aan hun relaties en andere belangstellenden die zich hiervoor hebben aangemeld. We hopen je er een plezier mee te doen.

Zijn je gegevens niet correct? Dan kun je zelf je gegevens aanpassen. Wil je de updates niet langer ontvangen? Dan kun je je hier uitschrijven. Voor andere vragen kun je ons een e-mail sturen, gewoon door op beantwoorden (of reply) te klikken.

Heb je deze mail doorgestuurd gekregen en wil je je nu zelf aanmelden om altijd automatisch, direct de updates te ontvangen? Klik dan hier of op de button!