De ambachtelijk gemaakte producten van deze maand zijn afkomstig van Johan van Weerdenburg van Leer en Meer en van Ellen Willink van Tas met een boodschap. Een mooie combinatie, want beiden werken sterk samen met anderen uit deze regio, en beiden bieden eigentijdse, eigenzinnige, duurzame, eigen variaties op in feite heel alledaagse producten. Bekijk de resultaten hieronder.

Mocht je hier toevallig een idee in zien voor je sinterklaas- of kerstcadeaus? Vraag Ellen of Johan gerust zelf naar de mogelijkheden.

Met warme, ambachtelijke groeten,

Het Boschveld Ambachtcentrum.

 

---
Een oogje op tassen

Een oogje op tassen

Afgelopen donderdag (17 september) ben ik in mijn atelier gestart met het maken van tassen voor de Verkadefabriek met vrouwen uit de wijk Boschveld. De groep vrouwen komt in zijn geheel uit de naaimeetup in de Copernikkel, het dienstencentrum van de wijk, waar de  vrouwen onder andere kleding repareren en ontwerpen. We maken de tassen van de oude geveldoeken van

Meer lezen...

---
Lederen schorten en placemats

Lederen schorten en placemats

Een tijdje geleden kreeg ik de vraag naar leer voor placemats, en vervolgens de vraag of ik ze ook kon maken. Geen probleem. Graag zelfs. Vervolgens heb ik op eigen risico in meerdere kleuren en leersoorten placemats laten maken, en dat blijkt een gat in de markt te zijn.

Daarnaast zijn lederen schorten al enige tijd een hype. Van Heineken heb ik vorige week een order gekregen voor de levering van Affligem-schorten ...

Meer lezen...

---

Deze nieuwsbrief is verstuurd aan de deelnemers van de vereniging, aan hun relaties en andere belangstellenden die zich hiervoor hebben aangemeld. We hopen je er een plezier mee te doen.

Zijn je gegevens niet correct? Dan kun je zelf je gegevens aanpassen. Wil je de updates niet langer ontvangen? Dan kun je je hier uitschrijven. Voor andere vragen kun je ons een e-mail sturen, gewoon door op beantwoorden (of reply) te klikken.

Heb je deze mail doorgestuurd gekregen en wil je je nu zelf aanmelden om altijd automatisch, direct de updates te ontvangen? Klik dan hier of op de button!