Skip to content
ErikVink atelier2
ErikVink atelier3
ErikVink atelier1
ErikVink atelier4

Erik Vink

Social Artist

Ruimte D.008

info@erikvink.nl

Erik Vink - Social Artist

In zijn Social Art projecten vertaalt kunstenaar Erik Vink de ideeën van groepen mensen in betekenisvolle kunst, met altijd een positieve lading. Contact met publiek is altijd onderdeel geweest van zijn werk; zowel in de grootschalige, spectaculaire installaties die hij voor verschillende organisaties, festivals en parades maakte, als in zijn autonome kunstwerken, projecten en exposities in gerenommeerde (inter)nationale kunstgalerieën en musea. Zijn ervaring, mensenkennis en sociale skills maken hem dé specialist in social art.

“In die steeds wisselende, bonte verzameling van mensen met allerlei achtergronden en nationaliteiten leerde ik om ook met weinig woorden te communiceren. Je wordt steeds beter in het lezen van lichaamstaal en aanvoelen wat een ander bedoelt. Maar het belangrijkste blijft: check of je het goed begrepen hebt!”

Na de kunstacademie reisde Erik jarenlang de wereld over met een artistiek gezelschap en had hij internationale exposities met zijn kunstwerken. Zo werkte hij onder andere in Australië, Turkije, Indonesië, China, Japan, Canada, Colombia, Mexico en Europa. Het publiek werd altijd actief betrokken bij zijn projecten.
Erik ontwikkelde zich tot een communicatief zeer vaardig kunstenaar. Hij vindt gemakkelijk aansluiting bij mensen van allerlei pluimage en heeft een sterk vermogen om abstracte informatie zoals een gevoel te vertalen naar een concrete vorm die past bij de locatie.

Neem vrijblijvend contact op met Erik over de mogelijkheden. Hij denkt graag met u mee.

Tags _

Social Art Community Art Communicatie Kunstenaar Muurschilderingen Foto prints Tekeningen Installaties

Bekijk de pagina van

Bekijk de pagina van