Over het Boschveld Ambachtcentrum

Het Boschveld Ambachtcentrum (we zeggen ook wel: het BAC) is een vereniging van ondernemers, gehuisvest in de wijk Boschveld aan de Parallelweg in Den Bosch, in de voormalige productiehallen van de Grassofabriek. Op het bedrijvencentrum, gelegen tussen de oude gebouwen van bijvoorbeeld Grasso en de Brabanthallen aan de ene kant, en de hypermoderne kantoren van het Paleiskwartier achter het station aan de andere kant, vind je een mengelmoes aan ambachten. Vroeger werden hier compressoren gemaakt, tegenwoordig wordt er een grote verscheidenheid aan producten en diensten geleverd. Echte ambachtslieden werken hier naast zakelijke dienstverleners en zelfs een enkele therapeut. Wat ons bindt is de passie voor het vak én voor de plek!

Organisatie
De vereniging is opgericht door en voor ambachtelijke en creatieve ondernemers op het Bedrijventerrein Boschveld en heeft als doel de samenwerkingsverbanden te versterken en ons gezamenlijk naar buiten te presenteren. We laten zien wie we zijn en wat we maken, en dat we er samen iets moois van ‘baccen’.

BAC voor leden
Kriebelt bij jou ook het BAC-virus? BAC-ers delen hun kennis, werken samen, kunnen veel voor elkaar betekenen, vergroten hun eigen mogelijkheden en tegelijkertijd die van hun buurman/vrouw. En we delen de wens dit nog lang op deze plek te mogen blijven doen.
Ben je wel huurder van een van de ruimtes op de locatie, maar nog geen lid van de vereniging? Neem contact op met een van de bestuursleden om van gedachten te wisselen over de voordelen van het lidmaatschap. Pluk de vruchten van de samenwerking en meld je aan.

BAC voor opdrachtgevers
Bent u op zoek naar een ambachtelijk of creatief ondernemer? Kijk in de ledenlijst. Wie weet zit daar exact de man of vrouw die u zoekt.

 

BAC voor geïnteresseerden
Wil je eens een kijkje komen nemen, een blikje binnenwerpen bij een van de ondernemers, kunstenaars of ambachtslieden? Kom naar een van de open dagen of maak een afspraak. Klik op de profielen van de leden, daar vind je meer informatie en contactgegevens.

Wil je een ruimte huren op deze locatie?
Neem contact op met de verhuurder. Uiteraard kunnen de bestuursleden van het Boschveld Ambachtcentrum u ook alles vertellen over het werken (en huren) op deze inspirerende broedplaats van creativiteit en ondernemerschap.

Bestuur

Het bestuur wordt gevormd door zes leden van de vereniging. We stellen ze hier aan u voor.

Bestuursleden